Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Retourneren

Kan ik een artikel ruilen of retour sturen? U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt, volledig en onbeschadigd met pakbon en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@petervanrijen.nl met vermelding van het ordernummer. Indien u niet in staat bent om te mailen dan kunt u gebruik maken van onderstaand retourformulier (het formulier staat onder het adres op deze pagina).

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild en worden naar u teruggestuurd. De kosten hiervan komen voor rekening van de koper. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Peter van Rijen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track&Trace code en bewaar deze goed. U kunt natuurlijk ook onze winkel bezoeken en daar iets anders uitzoeken. Neem in dit geval het ruilartikel in de originele verpakking met pakbon mee.

Adres voor retourzendingen:
Peter van Rijen
Tramstraat 40
5104GL Dongen


 
 
 
 
 

Shop online of kom langs in de winkel:
Peter van Rijen - Tramstraat 40 - Dongen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.